fbpx

Volg ons

023-5374053

Nieuws

THE CONCOURSE – HOOFDDORP

De bouw is gestart!

Lees meer

THE CONCOURSE – HOOFDDORP

OPEN HUIS
Wees welkom op zaterdag 30 september van 11:00 uur tot 13:00 uur bij de inloopmiddag van nieuwbouwproject The Concourse.

Restaurant Nozem
Concourselaan 26
Hoofddorp

Lees meer

SPAARNSE TERRASSEN – HAARLEM

COMING SOON!

Lees meer

DE VELDEN KREEKRIJK – BOUWUPDATE!

Voortgang planning en werkzaamheden

Lees meer

OPEN HUIS THE CONCOURSE

Kom op zaterdag 23, 30 september of op zaterdag 7 en 14 oktober van 11:00 uur tot 13:00 uur langs bij de inloopmiddag van nieuwbouwproject The Concourse en laat je vrijblijvend informeren over de nog beschikbare woningen in dit geweldige project in uitvoering.

Lees meer

STARTERSLENING VOOR EEN KOOPWONING

Een eigen woning. Wie droomt daar niet van? Maar hoe betaalt u het?  Dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke financiële situatie en inkomen, maar er is echt meer mogelijk dan u denkt! Wist u al dat de gemeente Haarlemmermeer een starterslening aanbiedt om het starters op de woningmarkt iets makkelijker te maken?

Lees meer

Assendelft – Vrije Kavels Kreekrijk: Wil jij graag je eigen droomhuis bouwen?

Wil jij wonen in een groene omgeving, dicht bij alle voorzieningen, in een vrijstaand huis dat helemaal naar jouw wensen is? Dat kan met de Vrije Kavels in Kreekrijk, Assendelft. De verkoop van 21 bouwkavels verloopt voorspoedig. Er zijn nog slechts enkele kavels beschikbaar!

Lees meer

HOERA, DE HOERA-BRIEF IS VERSTUURD! THE CONCOURSE

Goed nieuws voor de kopers van nieuwbouwproject The Concourse! Zij ontvingen gisteren (17-07-2023) van ons de ‘hoera-brief‘ waarin we ze konden vertellen dat de bouw definitief van start gaat! Goed nieuws voor de kopers van nieuwbouwproject The Concourse! Zij ontvingen gisteren (17-07-2023) van ons de ‘hoera-brief‘ waarin we ze konden vertellen dat de bouw definitief van start gaat!

Lees meer

ENERGIELABEL KRIJGT INVLOED OP MAXIMALE HYPOTHEEK IN 2024

Meer lenen voor een energiezuinige woning

Koop je een woning met een laag energieverbruik, dan mag je volgend jaar meer lenen. Afhankelijk van het energielabel mag een bepaald bedrag buiten beschouwing worden gelaten, en kun je dus optellen bij je maximale hypotheek.

Lees meer

DE VELDEN KREEKRIJK: NU IN PRIJS VERLAAGD!

In De Velden Kreekrijk komen 47 zeer energiezuinige eengezinswoningen A+++(+), met ruime zonnige tuinen op het zuiden, gebouwd in een prachtige traditionele Zaanse Architectuur. De bouw is gestart en de verwachte opleverprognose is Q3 2024! En er is nog meer goed nieuws, want de laatste woningen zijn vanaf nu flink in prijs verlaagd.

Lees meer