fbpx

Volg ons

023-5374053

STARTERSLENING VOOR EEN KOOPWONING

Een eigen woning. Wie droomt daar niet van? Maar hoe betaalt u het?  Dat hangt natuurlijk af van uw persoonlijke financiële situatie en inkomen, maar er is echt meer mogelijk dan u denkt! Wist u al dat de gemeente Haarlemmermeer een starterslening aanbiedt om het starters op de woningmarkt iets makkelijker te maken?

Starterslening voor een koopwoning
De starterslening is een aanvullende lening, naast uw hypotheek. Dit om de koop van uw 1e huis mogelijk te maken. Deze lening overbrugt het verschil tussen wat de woning kost en het bedrag dat u als starter kunt lenen. Voordat u een starterslening kunt aanvragen, heeft u eerst toestemming nodig van de gemeente.

Wat is de starterslening?
Hulp voor starters
Een starterslening is een lening die naast een hypotheek bestaat. De hoogte van deze lening is maximaal 20% van de koopsom van de woning met een maximum van € 40.000. De starterslening helpt inwoners van Haarlemmermeer die voor het eerst een woning willen kopen.

Twijfelt u of u kunt kopen? Neem gerust telefonisch contact op met LUCA Makelaardij via 072-5272000. Zij bespreken graag vrijblijvend alle mogelijkheden met u!