fbpx

Volg ons

023-5374053

Klantwensen staan voorop

Je huis is zo’n indringend onderdeel van je leven dat het eigenlijk een deel van je zelf wordt en waar je jezelf dus geheel ‘thuis’ moet kunnen voelen. Daarom proberen wij waar mogelijk klantwensen zo veel mogelijk door te voeren. Dit alles tegen een redelijke prijs.


Klant

De klant staat bij ons centraal. Dit uit zich niet alleen in een uiterst persoonlijke begeleiding door onszelf, maar waar mogelijk proberen we ook individuele wensen van kopers door te voeren tegen een redelijke prijs. Maatwerk op de persoon en het huis.


Kwaliteit

Kwaliteit is bij ons voorwaarde. Wij zullen altijd kiezen voor net iets meer zodat we de verwachtingen ruimschoots overtreffen. Zowel bij de oplevering van de woningen als bij de nazorg richting de klant, zorgt dat voor een duurzame en fijne relatie.


Knap ontwerp

Een mooie, bruikbare en energiezuinige woning voor een redelijke prijs. Dat is wat u bij ons koopt. De woningen zijn ontworpen vanuit de gedachte dat we er zelf gaan wonen. Er is dus goed nagedacht over functionaliteit en indeling.


Woningborg
De woningen worden gebouwd onder kwaliteitsgarantie van Woningborg. Dit betekent dat de aannemer zich verplicht tot garantie op de kwaliteit van de woning. U ontvangt daartoe na de koop een Woningborg-waarborgcertificaat.
De voltooiing van de woning is door deze regeling verzekerd door Woningborg. U loopt dus geen risico dat de woning niet af komt.
Daarnaast wordt via de aannemingsovereenkomst de contractuele relatie met de aannemer geheel beheerst door de bepalingen van Woningborg. Meer informatie is te vinden op www.woningborg.nl.