fbpx

Volg ons

023-5374053

OPEN HUIS THE CONCOURSE

Kom op zaterdag 23, 30 september of op zaterdag 7 en 14 oktober van 11:00 uur tot 13:00 uur langs bij de inloopmiddag van nieuwbouwproject The Concourse en laat je vrijblijvend informeren over de nog beschikbare woningen in dit geweldige project. De inloopmiddag zal plaatsvinden bij restaurant Nozem, Concourslaan 26, in Hoofddorp. Kun je deze zaterdagen niet langskomen, maar wil je wel meer informatie over nieuwbouwproject The Concourse? Neem dan contact op met LUCA Makelaardij via telefoonnummer: 072-5272000 of schrijf je hier in. Je kunt in The Concourse ook een appartement als investering kopen.

In het ontwerp van The Concourse is veel aandacht besteed voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De appartementen krijgen energielabel A++ of A+++. En wist je door het goede energielabel mensen per 2024 meer kunnen lenen tegen gunstiger rentetarieven? Verkoopprijzen beginnen bij 344.000 euro (v.o.n.).

Ben je starter? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een Starterslening via de Gemeente Haarlemmermeer. Dit is een extra lening bovenop de hypotheek. De starterslening helpt inwoners van Haarlemmermeer die voor het eerst een woning willen kopen.