fbpx

Volg ons

023-5374053

THE CONCOURSE – HOOFDDORP

Goed nieuws! De bouw van nieuwbouwproject The Concourse is officieel gestart. Het project dat wordt gerealiseerd door aannemer Vink+Veenman uit Nieuwkoop bestaat uit 69 appartementen en ligt midden in het centrum van Hoofddorp. De heiwerkzaamheden zullen enkele weken in beslag nemen.

Samen met de kopers en betrokken partijen zal dit heugelijke moment gevierd worden op woensdag 24 januari a.s. waarbij de wethouder van de gemeente Haarlemmermeer de feestelijke handeling zal verrichten.

In het ontwerp van The Concourse is veel aandacht besteed voor de kwaliteit van wonen en duurzaamheid. De appartementen krijgen energielabel A++ of A+++. En wist je door het goede energielabel mensen per 2024 meer kunnen lenen tegen gunstiger rentetarieven? Verkoopprijzen beginnen bij 344.000 euro (v.o.n.).

Ben je starter? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor een Starterslening via de Gemeente Haarlemmermeer. Dit is een extra lening bovenop de hypotheek. De starterslening helpt inwoners van Haarlemmermeer die voor het eerst een woning willen kopen.

Er zijn nog enkele startersappartementen beschikbaar. Bekijk het volledige aanbod op de projectwebsite.