fbpx

Volg ons

023-5374053

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT
Wonen aan een rustig woonerf achter de langste Dorpsstraat van Nederland.
Achter de pittoreske lintbebouwing van de Dorpsstraat van Assendelft wordt met het project De Dansschool gelegenheid voor rustig wonen gerealiseerd. De woningen hebben alle voordelen van nieuwbouw, maar zijn toch onderdeel van het oude dorp van Assendelft. De Dorpsstraat is met zijn 7,2 kilometer de langste ‘Dorpsstraat’ in Nederland. Deze straat verbindt verschillende buurtschappen van Assendelft met elkaar.

Op de plek waar vroeger de Dansschool gevestigd was aan de Dorpsstraat, worden 21 nieuwbouwwoningen met een moderne en Zaanse uitstraling ontwikkeld. Achter de lintbebouwing van de historierijke Dorpsstraat. Het project bestaat uit negen semi-vrijstaande woningen (type Salsa) en twaalf rijwoningen (type Tango). Deze woningen liggen aan een rustig woonerf met beplanting.

Kwalitatief en duurzaam bouwen
Door het gebruik van hoogwaardige materialen en het toepassen van een bovengemiddeld afwerkingsniveau, worden de woningen net even mooier en beter uitgevoerd dan gebruikelijk is in de markt.

De woningen hebben op alle verdiepingen vloerverwarming en er is een warmtepomp om uw woning en water te verwarmen. Dat scheelt in de vaste lasten!

Type Tango, 12 rijwoningen
De gemetselde gevels met koperkleurige details, sieren deze woningen. De achtertuinen van deze woningen zijn gesitueerd op het zuidoosten en zijn bereikbaar via een achterpad. De voorzijde van de woningen is gelegen aan het woonerf.
De begane grond bestaat uit een hal met toiletruimte en een ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer geven de openslaande deuren toegang tot de tuin met berging.
Op de eerste verdieping biedt een overloop toegang tot drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafel met mengkraan, elektrische decorradiator en een zwevend toilet.
De zolderverdieping is, optioneel, naar eigen smaak in te delen.

Type Salsa, 9 semi-vrijstaande woningen
De woningen zijn vrijstaand, maar zijn aan elkaar verbonden via grote bergingen. Ze hebben een ruim kavel aan het water met een eigen parkeerplaats en bevinden zich aan het einde van een rustig woonerf.

De woningen hebben hun entree aan de voor- of zijkant. Deze entree komt uit in de hal, die toegang biedt tot de woonkamer en een toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en fonteintje. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een open keuken en aan de achterzijde een ruim leefgedeelte. Via openslaande deuren is de achtertuin te bereiken.
Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot drie slaapkamers en aan een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van een ligbad, betegelde douchehoek, wasbak met mengkraan, elektrische decorradiator en een zwevend toilet.
De zolderverdieping is, optioneel, naar eigen smaak in te delen.

Comfort en een modern Zaans uiterlijk horen bij deze woningen!

Optiepakketten
Een aantal opties hebben wij al voor u uitgewerkt. De uitbreidingsmogelijkheden verschillen per woning en staan op de verkooptekeningen. Bij alle vrijstaande woningen en rijwoningen is het mogelijk de begane grond uit te breiden met een uitbouw aan de achterzijde. Bij de woningen met een grote berging kunt u er ook voor kiezen om een gedeelte van de berging bij de woonkamer te voegen.
In enkele gevallen is het ook mogelijk een dakkapel te plaatsen. Of dit mogelijk is, is afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat de woning nodig heeft en de plaatsing van deze zonnepanelen.
De kopersbegeleider kan u meer vertellen over de uitbreidingsmogelijkheden.

 

Routebeschrijving