verkoopdocumentatie inschrijfformulier

Wonen op een eiland? Als u van de natuur houdt, dan zit u goed in Westend. Aan de rand van dit dorp liggen drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes omgeven door veel water. Starters, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen vanzelfsprekend gasloos en groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken.

Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. KBwonen neemt het Oostereiland voor haar rekening.

Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. De eerste fase bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen, 18 hoekwoningen, 19 tussenwoningen, 13 benedenwoningen en 13 bovenwoningen. De bouw van de woningen van deze eerste fase is in september 2019 gestart!

De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Duurzaam en comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

Start bouw: september 2019
Opleveringsprognose: eind 2020

REIGER, BENEDENWONINGEN vanaf € 200.000,- V.O.N. Nog enkele benedenwoningen beschikbaar!
Niet zoveel ruimte nodig, maar toch een tuintje? Deze woningen zijn ideaal voor alleenstaanden, ouderen of starters! De tweekamerwoningen hebben een woonkamer met open keuken, ruime slaapkamer en een compleet ingerichte badkamer. Dit allemaal gelijkvloers!

REIGER, BOVENWONINGEN, 100% VERKOCHT

FUUT, RIJWONINGEN, 100% VERKOCHT

MEERKOET, TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN, 100% VERKOCHT

Verkoopprocedure:
Voor nadere informatie en actuele beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Luca Makelaardij B.V. via 072-5272000 of een e-mail sturen naar info@lucamakelaardij.nl

Alle informatie op deze site is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen.
Als u voor een woning in aanmerking komt, wordt door Luca Makelaardij een verkoopgesprek in restaurant ‘Tussen Kaag en Braassem’ te Roelofarendsveen ingepland. Degenen die zich inschrijven, worden ook de contractanten. Inschrijvingen door derden worden niet overgedragen. Het notariële transport vindt plaats bij TeekensKarstens advocaten en notarissen.
Gespecificeerde gegevens zullen na het verstrekken van een optie worden overlegd aan de optant.

Bekijk het concept stedenbouwkundig plan.

Bekijk het bouwrijp maken in 360 graden.

Bekijk de woninganimatie.

Routebeschrijving