Volg ons

023-5374053
Situatietekening Westend Oostereiland fase 2 Brochure

PROJECT WESTEND OOSTEREILAND

Alle woningen zijn verkocht

Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. KBwonen neemt het Oostereiland voor haar rekening. Als u van de natuur houdt, dan zit u goed in Westend. Aan de rand van dit dorp liggen drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes omgeven door veel water. Starters, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen.

De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen.  Veel van deze woningen liggen met hun achtertuin aan het water of kijken uit op het water en/of de groene omgeving. Duurzaam én comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!  Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. De eerste fase bestaat uit 67 woningen, deze zijn inmiddels allen verkocht.De tweede fase bestaat uit 8 sfeervolle woningen, waarvan 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen.  Alle 8 woningen zijn standaard uitgebouwd en liggen direct aan vaarwater.  De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen.

Woningen 100% verkocht
Inmiddels zijn alle woningen verkocht. De bouw is reeds gestart d.d. 28-09-2019, er is geen opschortende voorwaarden meer van toepassing!
De vervaldatum van de grondrente alsmede de vervaldatum van de eerste termijn van de aanneemovereenkomst is d.d. 01-01-2020.

Vrije kavel te koop
Altijd al uw eigen woning in Roelofarendsveen willen bouwen? Er is nog een vrije kavel te koop beschikbaar,  waarop u uw droomwoning kunt realiseren, voorzien van al uw woonwensen. Kijk hier voor meer informatie.

De contractstukken zijn op te vragen bij de verkoopmedewerkers van Luca Makelaardij, via 072-5272000, of via:  info@lucamakelaardij.nl

Routebeschrijving