Blijf op de hoogte concept stedenbouwkundig plan pre-sale informatieborden pre-sale flyer voorinschrijving

Nieuw wonen in Westend Roelofarendsveen, start verkoop 24 november 2018

Wonen op een eiland?

Als u van de natuur houdt, moet u de naam Westend in de gaten houden. Dat is een nieuw en gouden woonproject in Roelofarendsveen. Aan de rand van dit dorp liggen, midden in de natuur, drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes, midden tussen een rijkdom aan bomen, planten, velden en omgeven door heel veel water. Stellen, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen vanzelfsprekend gasloos en groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken.

Wonen in het pittoreske Roelofarendsveen betekent rustig wonen in een groene omgeving, maar dichtbij genoeg mogelijkheden tot activiteiten! De wijk Westend ligt dichtbij het centrum, maar ook bij watersportfaciliteiten aan het Braassemermeer. In Westend is het lekker wonen aan het water met een goede bereikbaarheid via de Braassemdreef en de A4.

Het nieuwbouwplan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. Twee eilanden, Westereiland en Middeneiland, worden door Heembouw gerealiseerd en KBwonen neemt het Oostereiland voor haar rekening.

Op het Oostereiland realiseert KBwonen in twee fases 76 woningen in een groene en waterrijke omgeving. De eerste fase bestaat uit:

  • 4 twee-onder-één-kapwoningen (type Meerkoet)
  • 18 hoekwoningen (type Fuut)
  • 19 tussenwoningen (type Fuut)
  • 13 bovenwoningen (type Reiger)
  • 13 benedenwoningen (type Reiger).

Veel van deze woningen liggen met hun achtertuin aan het water of kijken uit op het water en/of de groene omgeving.

De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Duurzaam én comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

Meerkoet, twee-onder-een-kapwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 489.000,- v.o.n.
De twee-onder-een-kapwoningen liggen op de meest oostelijke hoeken en liggen direct aan het water. Alle woningen hebben een ruim kavel waarop ook een grote berging met oprit aanwezig is. Door de gunstige ligging aan het einde van woonstraatjes, is de omgeving zeer rustig te noemen.

Fuut, rijwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 359.000,- v.o.n.
Er worden 18 hoekwoningen en 19 tussenwoningen gerealiseerd. Deze woningen liggen grotendeels met de tuin aan het water of kijken uit op het water. Een aantal hoekwoningen hebben een extra grote berging met oprit.

Reiger, beneden- en bovenwoningen, verkoopprijs vanaf circa € 199.000,- v.o.n.
Niet zoveel ruimte nodig, maar toch een tuintje? Of iets meer ruimte nodig, maar geen groene vingers? Speciaal voor ouderen en/of starters op de woningmarkt realiseren wij 13 benedenwoningen en 13 bovenwoningen.

Bent u ook nieuwsgierig naar dit prachtige nieuwbouw project? Kom 24 november naar de start verkoop!
Zaterdag 24 november wordt de verkoopdocumentatie gepresenteerd. De verkoopbrochures met de woningtypen, prijslijsten en inschrijfformulieren zijn dan beschikbaar en uiteraard zijn er verkoopcoördinatoren aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Wilt u hierbij zijn? Geef u dan op als belangstellende via https://tinyurl.com/yaj938y9.

Locatie: Restaurant ‘Tussen Kaag en Braassem’, Regenboogweg 102, 2376 BH Nieuwe Wetering.

Verkoopprocedure
Op 24 november 2018 wordt de verkoopdocumentatie (brochures, prijslijsten, enz.) gepresenteerd. U kunt zich voor deze dag aanmelden via https://tinyurl.com/yaj938y9. Vanaf die datum is de documentatie ook via onze website te downloaden. De inschrijfperiode loopt tot 3 december, 12.00 uur. Tot deze datum kunt u zich inschrijven voor de woning(en) van uw voorkeur; waarna de woningtoewijzing zal plaatsvinden.  Als u voor een woning in aanmerking komt, wordt door de makelaar een verkoopgesprek ingepland. Degenen die zich inschrijven, worden ook de contractanten. Inschrijvingen door derden worden niet overgedragen.

Bekijk hier het concept stedenbouwkundig plan#

Bekijk hier het bouwrijp maken in 360 graden

Routebeschrijving