verkoopdocumentatie inschrijfformulier

Wonen op een eiland? Als u van de natuur houdt, dan zit u goed in Westend. Aan de rand van dit dorp liggen drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes omgeven door veel water. Starters, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen vanzelfsprekend gasloos en groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken.

Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. KBwonen neemt het Oostereiland voor haar rekening. Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. Vol trots kunnen wij mededelen dat alle woningen in fase 1 zijn verkocht. Het vervolg bestaat in totaal uit 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen.  De verkoop van de tweede fase is momenteel in voorbereiding en zal binnenkort in de verkoop gaan. Wilt u niets missen? Meld u dan nu vast aan als geïnteresseerde en u ontvangt automatisch bericht als de verkoop start! Via de website kan een account worden aangemaakt en kunt u uw voorkeur aangeven.

Verkoopprocedure:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Luca Makelaardij B.V. via 072-5272000 of een e-mail sturen naar info@lucamakelaardij.nl

Alle informatie op deze site is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen.
Als u voor een woning in aanmerking komt, wordt door Luca Makelaardij een verkoopgesprek ingepland. Degenen die zich inschrijven, worden ook de contractanten. Inschrijvingen door derden worden niet overgedragen. Het notariële transport vindt plaats bij TeekensKarstens advocaten en notarissen.
Gespecificeerde gegevens zullen na het verstrekken van een optie worden overlegd aan de optant.

Bekijk het concept stedenbouwkundig plan.

Bekijk het bouwrijp maken in 360 graden.

Bekijk de woninganimatie.

Routebeschrijving