Volg ons

023-5374053

WEESP

BINNENKORT IN DE VERKOOP: BUITENPLAATS VECHTRIJK WEESP

Buitenplaats Vechtrijk wordt een ruim en groen opgezet buurtje direct tegen het toekomstige stadspark. Centraal gelegen, op 10 treinminuten van Amsterdam, dichtbij ‘t Gooi én bij de Vecht. Een rustig buurtje waar je wilt wonen!

In Buitenplaats Vechtrijk komen 12 eengezinswoningen in de rij en 8 riante twee-onder-een-kapwoningen. Wonen doe je hier aan het groene stadspark of aan het binnenwater. De mix van rijk gedecoreerde architectuur, geïnspireerd op de romantische fin de siècle stijl, zorgt voor een gevarieerd en sfeervolle uitstraling.

Maak ook kennis met Buitenplaats Vechtrijk, een gezellig en knus buurtje gelegen langs de Vecht. Ruim van opzet met diepe achtertuinen, een fijne speelplek voor de kinderen en ruimte om twee auto’s te parkeren op eigen grond.

Heeft u interesse in Wonen aan het Park?
Bent u benieuwd geworden naar een van de woningen van Buitenplaats Vechtrijk? Kijk hier voor meer informatie. Door u hier in te schrijven wordt u op de hoogte gehouden over de voortgang van dit project. Heeft u een vraag, stuur dan een e-mail aan de makelaar. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen, dat kan tijdens kantooruren via onderstaande makelaar.

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
Pieter Lastmanweg 2
1181 XG Amstelveen
020 545 1051
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl