fbpx

Volg ons

023-5374053

KBwinkels renoveert de gebouwen van de eigenaar SEWS aan het Sontplein en geeft het openbaar gebied een frisse upgrade zodat dit deel van het Sontplein er weer jaren tegenaan kan. Retailpark Sontplein is een van de grootste winkelparken in de regio, met straks een ruime selectie van de bekendste winkelformules, meer dan 1000 parkeerplaatsen, gratis wifi en uitstekende horecafaciliteiten. Reeds gevestigde winkels zijn: Goossens Wonen en Slapen, ToyChamp, Jysk, Pets Place, Mandenmakers Keukens, De Keukenkampioen en De Keukenconcurrent.
Op het Sontplein, de poort van Groningen vindt u straks alle grote aanbieders bij elkaar!

Duurzaam winkelen
Inmiddels is voor een deel van het gebouw 1 MW aan subsidie voor zonnecellen verleend, zodat op dit deel van het Sontplein gesproken kan worden van ‘duurzaam winkelen’. Aankomend jaar zal er voor nog circa 1,5 MW subsidie gevraagd worden waarmee bijna op het gehele dak zonnecellen geplaatst zullen zijn.

Winkelruimte huren?
Indien u geïnteresseerd bent in het huren van winkelruimte of nadere informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met 023 5374053 of info@retailparksontplein.nlof bezoek ook eens onze winkelierspagina retailparksontplein.nl.

Routebeschrijving