fbpx

Volg ons

023-5374053

START VERKOOP DE VELDEN KREEKRIJK OP VRIJDAG 3 JUNI 2022

Goed nieuws, de datum start verkoop van De Velden is bekend! Zet vrijdag 3 juni in uw agenda, dan start om  12:00 uur de online verkoop van de eerste fase in project De Velden in Kreekrijk. In totaal worden 111 nieuwe woningen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 55 woningen: eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. Allemaal in de Zaanse architectuurstijl welke in heel Kreekrijk terug te vinden is.

Nieuwe informatie voor de liefhebber!
Om u goed voor te bereiden hebben we de website aangevuld met belangrijke verkoopdocumentatie zoals de brochure, de kavelkaart met indicatieve koopsommen en nog veel meer. Onder de downloads tref je de technische omschrijving, de meerwerklijst met de grote optiemogelijkheden en uitgebreide informatie over het volledig eigen maken van je nieuwe woning door een grote hoeveelheid keuzes in sanitair en tegelwerk.

Wil u niets missen?
Geef dan uw  favoriete bouwnummers aan in uw eigen account. Klik of druk op de kavelkaart om meer details en prijzen te bekijken van de verschillende woningen.