Volg ons

023-5374053

DE VELDEN KREEKRIJK –FASE 1 NU IN VERKOOP 🏡

Een wijk die rekening houdt met het klimaat van morgen🌱
In De Velden worden totaal  111 duurzame en energiezuinige woningen ontwikkeld, verdeeld over vier velden, omringd door water en groen. De eerste fase bestaat uit 55 gezinswoningen, waarvan 36 rijwoningen, 18 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. De woningen krijgen een fraaie combinatie van hout en steen die verwijzen naar de traditionele Zaanse stijl.

Alle woningen zijn vanzelfsprekend gasloos, optimaal geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen voor het opwekken van duurzame energie. De bodemwarmtepomp met een voorraadvat van 240 liter voorziet in vloerverwarming én vloerkoeling op alle verdiepingen. Dit alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel.

Kijk voor het aanbod op www.develdenkreekrijk.nl  De inschrijving is gestart en loopt tot en met maandag 13 juni 2022. Op basis van de ideale match wordt bepaald wie welke woning krijgt toegewezen. Hierbij hebben we één doel: zoveel mogelijk mensen blij maken met de woning van hun eerste keuze. Als je een woning toegewezen krijgt, word je vrijdag 17 juni geïnformeerd over de toewijzing. Een spannende tijd!  Het team van Bert van Vulpen makelaars + hypotheken staat klaar om je meer over dit bijzondere plan te vertellen en alle vragen te beantwoorden. Ook bieden zij je graag vrijblijvend hypotheekadvies, dus bel of mail gerust!

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
Provincialeweg 21
1560 AC Krommenie
✉️ nieuwbouw@bertvanvulpen.nl
📞 (075) 647 20 60