fbpx

Volg ons

023-5374053

De Bieb, nog enkele driekamerappartementen te koop beschikbaar

Delft is een hippe historische stad met prachtige grachten, hofjes, gevels en monumentale panden die je eeuwen terugbrengen in de tijd. Midden in de binnenstad, op loopafstand van De Beestenmarkt wordt nieuwbouwproject De Bieb ontwikkeld. Hier komen 19 ruime appartementen met veel lichtinval. Dankzij het grote elektrische schuifraam in de woonkamer kan de kamer als het ware worden omgevormd tot een groot balkon.

Aan de achterzijde van het complex heeft ieder appartement een privé buitenruimte op de gedeelde galerij. Snak jij naar meer buitenruimte, een plek om van het zonnetje te genieten? Er komt fraaie gemeenschappelijke daktuin met fantastisch uitzicht op de Nieuwe Kerk, Maria van Jesse Kerk én de Oude Kerk. Ideaal voor een gezellige picknick.

Ieder appartement beschikt over een eigen inpandige parkeerplaats en berging. Het hele complex wordt duurzaam, all-electric en nagenoeg energieneutraal gebouwd, voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Door de hoogwaardige bouwkwaliteit en materialen bieden de appartementen luxe, kwaliteit en comfort en overtreffen zij straks al jouw woonverwachtingen!

Heb je interesse? Meer info vind je op de website