fbpx

Volg ons

023-5374053

10 redenen om naar De Velden Kreekrijk te verhuizen

Twijfel jij of wonen in De Velden Kreekrijk iets voor jou is? Hier zijn 10 goede redenen om een woning in dit fantastisch mooie nieuwbouwproject te kopen:

 1. Zeer energiezuinig, de woningen krijgen het hoogst haalbare energielabel A++++
  De woningen in De Velden zijn zeer energiezuinig krijgen het hoogst haalbare energielabel A++++. Heel fijn in deze tijd met alsmaar stijgende energieprijzen. Hierdoor krijg je geen onverwacht hoge energierekeningen.
 2. Altijd een behaaglijk klimaat
  De woningen in De Velden worden niet aangesloten op het gasnet. Ze krijgen een bodemwarmtepomp (in vol eigendom) die op alle verdiepingen zorgt voor vloerverwarming én vloerkoeling.
 3. Wonen in een groene en waterrijke omgeving
  De opzet van het plan is om van Kreekrijk een groene woonwijk te maken. Wonen in De Velden Kreekrijk geeft je het vrije gevoel van groen en water. Rondom Assendelft geniet je van een heerlijke wandel- of fietstocht in de weidegebieden. Beleef de prachtige flora en fauna van de Zaanstreek. Daarnaast is deze omgeving ook geschikt om te vissen en in de winter kan er mogelijk geschaatst worden. De bruggetjes in de wijk zijn hoog genoeg om met een fluisterbootje of klein roeibootje de wijk Kreekrijk te verkennen. Het water van Kreekrijk wordt uiteindelijk verbonden met Assendelft zelf zodat het centrum al varend te bereiken is.
 4. Kreekrijk, kinderrijk
  Verkeersveiligheid en speelvoorzieningen zijn speerpunten in de aanleg van Kreekrijk. Er is een basisschool in de wijk zelf. Lopen naar school, wandelen richting de sportvelden, spelen op straat, varen naar het avontuur… Kreekrijk wordt een kinderparadijs! Tieners vinden net zo gemakkelijk hun weg naar het middelbaar onderwijs. Op slechts een paar minuten fietsen worden in verschillende scholengemeenschappen de niveaus van vmbo tot en met vwo geboden.
 5. Grote steden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaandam binnen handbereik
  In Kreekrijk Assendelft beleef je nog de dorpse sfeer van vroeger, met steden zoals Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Zaandam binnen handbereik.
 6. Voldoende parkeergelegenheid
  In De Velden Kreekrijk is genoeg gratis parkeergelegenheid voor jou en je gasten.
 7. Goede voorzieningen, voor jong en oud is het fijn wonen in De Velden
  Je geniet hier van het vrije wonen, in een dorpse, groene en waterrijke omgeving. Tegelijkertijd heb je allerlei voorzieningen in de directe omgeving. Zo is er winkelcentrum de Saen, met een verscheidenheid aan winkels voor de dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle. En met een zorgcentrum, waarin huisartsen, verloskundigen, een fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum gevestigd zijn. De wijk heeft diverse speelplekken, een basisschool en sportvoorzieningen. Voor iedereen, jong en oud, is het fijn wonen in De Velden. Naar het strand, de reuring van de stad opzoeken of sportief uitwaaien in een oer Hollandse omgeving. Het kan allemaal! In de Zaanstreek valt zoveel te ontdekken dat je haast niet weet waar te beginnen
 8. Alle twee-onder-een-kapwoningen zuid-tuin aan water
  Wat wil je nog meer?
 9. Nieuwbouw
  De huizen in De Velden Kreekrijk moeten nog gebouwd worden, dus zijn straks hartstikke nieuw. Dat betekent weinig onderhoudskosten dankzij alle nieuwe en duurzame materialen.
 10. Woningborg garantie
  Op de woningen in De Velden Kreekrijk is de Garantie- en Waarborgregeling van Woningborg van toepassing. Deze Garantie- en Waarborgregeling beschermt de kwaliteit van de woningen en ben je verzekerd dat je nieuwe woning correct wordt opgeleverd.

Meer info: www.develdenkreekrijk.nl