fbpx

Volg ons

023-5374053

Zaterdag is het zover!

De start van de verkoop van de duurzame watervilla’s in Assendelft.

Op zaterdag 25 mei 2019 start de verkoop van 15 watervilla’s in Kreekrijk. U bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie. Wij ontvangen u dan graag in de bouwkeet aan de Kreekrijklaan, die vanaf de bouwweg vanuit Saendelft met borden wordt aangegeven.

De verkoopdocumentatie ligt dan voor u klaar en uiteraard zijn onze verkoopmedewerkers aanwezig om u de benodigde informatie te geven, maar er is meer …….. Noorderweg realiseert thans 41 woningen in Kreekrijk-Noorderzijde, waarvan er enkele voor bezichtiging zijn geopend!

Kwaliteit is bij ons een voorwaarde en wij kiezen altijd voor net iets meer, zodat de verwachtingen ruimschoots worden overtroffen. U bent dan ook van harte uitgenodigd zelf een kijkje te komen nemen op de bouwlocatie en u te laten overtuigen van de kwaliteitwoningen die Noorderweg bouwt.

In het kader van duurzaam en gasloos bouwen, worden de woningen uitgevoerd met een WTW-installatie en een warmtepomp. Nieuwsgierig hoe dat nu werkt? Ook dat kunt u in Noorderzijde bekijken.

De inschrijving sluit 10 juni 2019 om 17.00 uur, zodat u alle tijd hebt om uw keuze te maken. Vanaf 25 mei zijn de verkoopdocumentatie en het inschrijfformulier ook online verkrijgbaar.

Niks missen? U kunt zich nu al aanmelden als geïnteresseerde via www.kreekrijk-noorderkade.nl