Volg ons

023-5374053

Nog 1 kavel te koop
In het dorp Zwaanshoek worden twee royale zelfbouwkavels mogelijk gemaakt op de plek waar nu nog een bungalow met verdere aanhorigheden staat. De aanwezige opstallen dienen door kopers te worden verwijderd. Meer informatie vindt u hier

Omschrijving
De twee kavels, elk voor de bouw van een vrijstaande woning, worden respectievelijk 922m² (kavel A) en 884m² (kavel B) en zijn ca. 42 meter diep en ca. 21 meter breed. Dat biedt een mooi bouwvlak van 9 meter breed en 15 meter lang! De goothoogte van de nieuwbouw mag maximaal 4 meter zijn en de nokhoogte 9 meter waarbij er een “zuiver” zadeldak moet komen zonder afgeknotte uiteinden.

Laatste kans
Van de twee kavels is kavel B nog beschikbaar. Deze bouwkavel krijgt een oppervlakte van ca. 884 m² en wordt u aangeboden voor het bedrag van € 425.000,- v.o.n.

Situering
De locatie kenmerkt zich door een ligging tussen het dorp Bennebroek en Hoofddorp. Diverse voorzieningen zijn snel een makkelijk bereikbaar. In de toekomst zal achter de kavels mogelijk een woonwijk worden gerealiseerd die van positieve invloed zal zijn op de voorzieningen in Zwaanshoek. De kavels liggen zeer gunstig ten opzichte van de ontsluitingswegen richting de rijkswegen A4/A44 en A9.

Algemene informatie
– Koper kiest zelf de architect en de aannemer die uw huis mogen realiseren
– Bijgebouwen zijn toegestaan met een gezamenlijke oppervlakte tot 60 m²
– Voor een aan-huis-verbonden-beroep is een gebruik toegestaan tot 40% van de gezamenlijke oppervlakte met een maximum van 50m²
– Sloopkosten zijn voor koper en begroot op circa € 21.600,- (inclusief BTW) per kavel
– Asbestinventarisatie is uitgevoerd
– Verkennend bodemonderzoek is uitgevoerd
– Projectnotaris: Albers en Van Tienen Notarissen Amsterdam
– Vergunning planologisch splitsen kavel is verleend

Koopsom
€ 425.000,- v.o.n. (= inclusief notariskosten, overdrachtsbelasting en splitsingskosten Kadaster)

Meer info
Neem dan contact op met de verkoopmakelaars van Keijser & Drieman via 023-5699020, of hoofddorp@kdmakelaars.nl