Volg ons

023-5374053

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT
Wonen aan het Heegermeer
Heeg (op zijn Fries Heech) is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân in de provincie Friesland. Heeg is een bekend watersportcentrum met enkele zeilscholen, jachthavens en scheepswerven. Mede door de watersport heeft Heeg een zeer levendige dorpskern, met leuke horeca en uitgaansgelegenheden. In het centrum van het dorp bevinden zich nog enkele 18e-eeuwse gebouwen.

Heeg ligt aan de noordelijke oever van het Heegermeer dat in verbinding staat met alle vaarwegen in Friesland en ook het IJsselmeer is bereikbaar. Het ligt een kleine tien kilometer ten zuiden van de plaats Sneek.

Ligging van de woningen op het park de Gouden Boaijum
Het park de Gouden Boaijem is een gastvrije plek in het centrum van het Friese merengebied. Van luxe watervilla’s tot comfortabele B&B-kamers, van bootverhuur tot groepsaccommodatie; je vindt het allemaal bij de Gouden Boaijum in Heeg. De woningen zijn prachtig gelegen aan de rand van het dorp Heeg, direct aan open vaarwater. Het Heegermeer, dat overloopt in de Fluessen, ligt op één minuut vaarafstand. De dorpskern van Heeg ligt op loopafstand en is ook met een boot bereikbaar.

Kwalitatief en duurzaam bouwen
De gasloze woningen zijn door goede isolatie en installaties energiezuinig. Dit resulteert in een EPC-score van circa 1,25. De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) geeft aan wat de energetische efficiëntie van de woning is. Optioneel kan er voor worden gekozen om op het dak circa 16 zonnepanelen te laten aanbrengen. Hierdoor kan in een groot deel van de gebouwbonden energiebehoefte worden voorzien waardoor de EPC wordt gereduceerd met circa 0,6.

De recreatiewoningen
De recreatiewoningen hebben hun entree aan de voorkant. Deze entree komt uit in de hal, die toegang biedt tot de woonkamer en toiletruimte. De lichte woonkamer heeft aan de voorzijde van de woning een open keuken die toegang biedt tot de bijkeuken en aan de achterzijde een leefgedeelte. Via een schuifpui is de achtertuin te bereiken. Op de eerste verdieping geeft de overloop toegang tot drie slaapkamers en aan een compleet ingerichte badkamer. De badkamer is standaard voorzien van vloer- en wandtegels tot aan het plafond, douche, elektrische handdoekradiator,  wandcloset, wastafel met planchet en spiegel. Op de tweede verdieping is een zolder. De vrije hoogte bovenaan de trap is ca. 1,90 m. De zolder is conform de norm officieel geen verblijfsruimte. Dit laat onverlet dat u de zolder gebruikt en indeelt zoals u dat zelf wilt. De zolder is voorzien van  twee grote ramen die een prachtig uitzicht bieden richting het Heegermeer.

Comfort en een modern uiterlijk horen bij deze woningen. De woningen kunnen door middel van verschillende optiepakketten worden voorzien van een garage en een insteekhaven zonder en met boothuis. Als watersport liefhebber is het dan mogelijk om vanuit uw eigen boothuis zo het Heegermeer op te varen.

 

Routebeschrijving