Volg ons

023-5374053

Project Westend Oostereiland
Het nieuwbouw plan Westend wordt gerealiseerd op drie eilanden. KBwonen neemt het Oostereiland voor haar rekening. Als u van de natuur houdt, dan zit u goed in Westend. Aan de rand van dit dorp liggen drie eilanden waar nu 236 zeer comfortabele woningen gebouwd gaan worden. Echte juweeltjes omgeven door veel water. Starters, gezinnen en families die houden van landelijkheid, van rustieke rijkdom, van alle ruimte en luxe, die gaan hier groots genieten. Want naast de sprankelende omgeving, de pareltjes aan architectuur, schitterende flora en fauna, zijn de woningen groen tot in de meterkast door de nieuwste materialen en technieken. De woningen worden gasloos gebouwd en voorzien van warmtepompen in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen.

De architectuur combineert warm metselwerk met houtlook gevelbekleding en dieprode of antraciete pannen.  Veel van deze woningen liggen met hun achtertuin aan het water of kijken uit op het water en/of de groene omgeving. Duurzaam én comfortabel wonen kan op het Oostereiland van Westend!

100% verkocht
Op het Oostereiland komen in totaal 76 woningen, verdeeld over twee fases. De eerste fase bestaat uit 67 woningen, deze zijn inmiddels allemaal verkocht.