Volg ons

023-5374053

Roelofarendsveen

Westend Oostereiland, kavel met óf zonder vrijstaande woning

Het project Westend bestaat uit drie eilanden met een vriendelijke uitstraling en is gelegen in het gebied tussen de lintbebouwing aan het Westeinde in Roelofarendsveen en de Braassemdreef.

Wij zijn gestart met de verkoop van één bouwkavel op het Oostereiland, voor de bouw van uw eigen woning! Deze kavel is gelegen aan het vaarwater en circa 522 m2 groot. Wilt u op deze kavel graag uw eigen droomhuis (laten) bouwen? Dat is een leuk en uitdagend traject, waar veel bij komt kijken! Om dit traject inzichtelijker en duidelijker te maken, hebben we een aantal documenten voor u opgesteld om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Deze documenten kunt u opvragen bij LUCA Makelaardij B.V.

OF;
U wilt een vrijstaande woning op deze kavel maar geen onvoorziene werkzaamheden voor ontwikkeling, vergunningstraject, zoeken naar de juiste aannemer, etc.
Dan bieden wij u de kavel aan met een vrijstaande woning zoals op de zichtbare impressie. Ook hiervoor kunt u de documenten opvragen bij LUCA Makelaardij B.V.

De eerdere fases van Westend op het Oostereiland bestond het aanbod uit 4 Twee-onder-één-kapwoningen, 35 Eengezinswoningen en 26 beneden-/bovenwoningen. Alle woningen zijn koopwoningen, gasloos en zeer Energiezuinige Nieuwbouw (ZEN) èn allen zijn succesvol verkocht!

Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk. Westend wordt met recht nu al een schateiland genoemd.

Waterrijk en centraal wonen midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht, dat is Project Westend Oostereiland te Roelofarendsveen!

– De contractstukken zijn op te vragen bij ons makelaarskantoor.
– Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen.

LUCA Makelaardij B.V.
J.Duikerweg 9 A
1703 DH Heerhugowaard
072-5272000
072-5119448
info@lucamakelaardij.nl