Volg ons

023-5374053

Altijd al uw eigen droomwoning willen bouwen? Met de perfect ingerichte woonkamer, die gezellige leef keuken, een inloopkast en een werk- of speelkamer?
Dat kan allemaal op deze riante bouwkavel!

Op deze kavel laat u uw droomhuis ontwerpen die aan al uw woonwensen voldoet! Dit kavelnummer heeft een oppervlakte van maar liefst circa 522 m² en heeft de tuin rondom. Een leuk en uitdagend traject waar veel bij komt kijken! Om dit traject inzichtelijker en duidelijker te maken, hebben we een aantal documenten opgesteld om te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Deze documenten zijn op te vragen bij LUCA Makelaardij B.V.

Het hele project biedt straks een zeer gevarieerde aanblik, een landelijke uitstraling en het geheel voelt oer-Nederlands fijn. Door de huizen, de lommerrijke natuur, de landelijke weggetjes, de witte bruggetjes en het smaakvol hekwerk. Westend wordt met recht nu al een schateiland genoemd.

Waterrijk en centraal wonen midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag, Utrecht, dat is Project Westend Oostereiland te Roelofarendsveen!

De contractstukken zijn op te vragen bij:

LUCA Makelaardij B.V.
J.Duikerweg 9 A
1703 DH Heerhugowaard
072-5272000
072-5119448
info@lucamakelaardij.nl

Deze aanmelding is informatief en waar maten/afmetingen zijn gemeld betreffen het circa maten/afmetingen.