fbpx

Volg ons

023-5374053
BROCHURE

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT EN IN AANBOUW!
Kreekrijk
Assendelft is centraal gelegen aan de rand van de Zaanstreek. Kreekrijk ligt in de Zaanse polder tussen de spoorlijn, Busch en Dam en Saendelft. Mooi in het groen, maar toch dichtbij de gezellige stadscentra van Zaandam, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Ook de watersportfaciliteiten bij het Uitgeestermeer en de Noord-Hollandse stranden zijn binnen handbereik. De locatie is goed bereikbaar via het dichtbijgelegen treinstation Krommenie-Assendelft, of met de auto via de N8, A9 en A8.

De twee schiereilanden van Noorderkade
Noorderkade is het deelgebied van Kreekrijk waar op twee schiereilanden 12 luxe twee-onder-één-kapwoningen en drie comfortabele vrijstaande woningen aan het water worden gerealiseerd. In Kreekrijk zullen in totaal circa 950 woningen in een Zaanse architectuurstijl worden gerealiseerd.

Kwalitatief en duurzaam bouwen
Noorderweg is al jaren een begrip in Assendelft. In Saendelft hebben wij vele woningen gerealiseerd die zich allemaal onderscheiden door een gedetailleerde architectuur en een hoge bouwkwaliteit. In elk project willen wij de beste woningen opleveren.

Twee-onder-één-kapwoningen, met een tuin aan het water en eventueel zelfs een vlonder
In Noorderkade worden 12 twee-onder-één-kapwoningen in Zaanse stijl gerealiseerd. De woningen liggen aan het begin van de schiereilanden en hebben allemaal een tuin aan het water. Op de ruime kavels wordt bij elke woning een garage en twee parkeerplaatsen gerealiseerd. Comfort en luxe horen bij deze woningen!

Vrijstaande woningen
Op de koppen van de schiereilanden worden drie vrijstaande woningen gerealiseerd. De woningen hebben een kenmerkende Zaanse architectuur en worden gerealiseerd op ruime kavels die aan twee kanten omringd worden door water. Aan de zuidkant is de kopgevel voorzien van een heerlijk balkon over het water.

Comfort en luxe
Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn zeer duurzaam. De woningen worden gerealiseerd met een EPC-streefwaarde van circa 0,0 wat beduidend lager is dan de wettelijke eis van 0,4.

Bouwupdate 10-09-2021
In de bouwvak zijn de werkzaamheden deels doorgegaan en inmiddels zijn alle werkzaamheden weer opgestart. De woningen schieten nu echt de lucht in! De laatste verdiepingsvloeren (derde verdieping) zijn gestort en de kappen worden de komende periode gemonteerd. De HSB gevels van de eerste woningen zijn geplaatst. Het metselwerk van zowel de woningen als de bergingen is nagenoeg gereed. Ook zijn de pannen van de bergingen reeds gemonteerd.

Routebeschrijving