Volg ons

023-5374053

ALLE WONINGEN ZIJN VERKOCHT
Kreekrijk
Assendelft is centraal gelegen aan de rand van de Zaanstreek. Kreekrijk ligt in de Zaanse polder tussen de spoorlijn, Busch en Dam en Saendelft. Mooi in het groen, maar toch dichtbij de gezellige stadscentra van Zaandam, Alkmaar, Haarlem en Amsterdam. Ook de watersportfaciliteiten bij het Uitgeestermeer en de Noord-Hollandse stranden zijn binnen handbereik. De locatie is goed bereikbaar via het dichtbijgelegen treinstation Krommenie-Assendelft, of met de auto via de N8, A9 en A8.
Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft. Gelegen naast Saendelft, maar moderner en ruimer opgezet. In Kreekrijk worden circa 950 woningen in een Zaanse architectuurstijl gerealiseerd. Het project Noorderkade bestaat uit 15 riante villa’s met een tuin aan het water.

De twee schiereilanden van Noorderkade
Noorderkade is het nieuwe deelgebied van Kreekrijk waar op twee schiereilanden 12 luxe twee-onder-één-kapwoningen en drie comfortabele vrijstaande woningen aan het water worden gerealiseerd. Gescheiden van Saendelft door een ruime waterpartij en omgeven door het park en de polder is het hier heerlijk wonen!

Kwalitatief en duurzaam bouwen
Noorderweg is al jaren een begrip in Assendelft. In Saendelft hebben wij vele woningen gerealiseerd die zich allemaal onderscheiden door een gedetailleerde architectuur en een hoge bouwkwaliteit. In elk project willen wij de beste woningen opleveren. Wij besteden daarom extra aandacht aan het ontwerp door de woning zo efficiënt en praktisch mogelijk in te delen en een mooie uitstraling te geven. Onze woningen worden door een goede aannemer gerealiseerd met hoogwaardige materialen en een bovengemiddeld afwerkingsniveau, net even mooier en beter uitgevoerd dan gebruikelijk is in de markt.
De watervilla’s van Noorderkade worden gebouwd volgens ons eigen traditionele bouwsysteem. Dit systeem met hoge kwaliteit geeft ook flexibiliteit, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke wensen en aanpassingen door u als koper. In de technische omschrijving lichten wij deze bouwwijze graag toe! De woningen zijn energiezuinig door goede isolatie en installaties die zorgen voor comfort. De woningen worden gerealiseerd met een EPC-streefwaarde van circa 0,0 wat beduidend lager is dan de wettelijke eis van 0,4. Dit merkt u op uw energierekening*, maar kan ook leiden tot korting op uw hypotheekrente. Diverse banken bieden kortingsregelingen aan voor energiezuinige woningen.

Twee-onder-één-kapwoningen, met een tuin aan het water en eventueel zelfs een vlonder
In Noorderkade worden 12 twee-onder-één-kapwoningen in Zaanse stijl aangeboden. De woningen liggen aan het begin van de schiereilanden en hebben allemaal een tuin aan het water. Op de ruime kavels wordt bij elke woning een garage en twee parkeerplaatsen gerealiseerd. Optioneel kunt u een houten vlonder aan het water realiseren. De entree van de woningen bevindt zich aan de zijkant waardoor de begane grond wordt opgesplitst in een ruime leefkeuken en een riante woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De verdiepingshoogte op de begane grond is extra hoog, circa 2,80m, waardoor de ruimte nog groter aanvoelt! Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer met zwevend toilet, dubbele wastafel, betegelde douchehoek en ligbad. De zolderverdieping is optioneel naar eigen smaak in te delen.
Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn energiezuinig.

Vrijstaande woningen
Op de koppen van de schiereilanden worden drie vrijstaande woningen aangeboden. De woningen hebben een kenmerkende Zaanse architectuur en worden gerealiseerd op ruime kavels die aan twee kanten omringd worden door water. Aan de zuidkant is de kopgevel voorzien van een heerlijk balkon over het water. De woningen hebben hun entree aan de straatkant met daarachter een ruime hal met toiletruimte, technische ruimte en de trap naar de eerste verdieping. Aan de waterkant bevindt zich een ruime woonkamer met aan twee kanten zicht op het water. Aan de andere
kant van de hal is een riante leefkeuken. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een separate toiletruimte en een compleet ingerichte badkamer met een betegelde douchehoek, wastafel en ligbad.

Comfort en luxe
Comfort en luxe horen bij deze woningen! De gehele woning is voorzien van vloerverwarming, die is aangesloten op een warmtepomp. Deze voorziet ook in de vraag naar warm water. Deze gasloze en goed geïsoleerde woningen worden uitgerust met zonnepanelen en zijn zeer duurzaam.

Optiepakketten
Bij alle woningen is het mogelijk de begane grond uit te breiden door middel van een uitbouw aan de achterzijde van 1,2 tot 2,4 meter. De uitbreidingsmogelijkheden verschillen per woning en zijn terug te vinden op de verkooptekeningen. Optioneel bieden wij ook een houten vlonder aan de waterlijn aan. Deze wordt in het talud aangelegd en biedt een terras aan het water, lager gelegen dan de tuin.

Zonligging
Onderstaande film toont de zonnestand in verschillende jaargetijden.

 

Routebeschrijving