Volg ons

023-5374053
verkooptekeningen

Bouwnummer A2, verkoopprijs € 935.000,- v.o.n.
Bastertlaan 66
3632 JH Loenen aan de Vecht

Bouwnummer A-02
Grenzend aan het water biedt deze villa een heerlijk uitzicht op een groenstrook en het weidelandschap rondom Loenen aan de Vecht. Op de hoekkavel bij de entree van de wijk is deze bijzondere vrijstaande woning ontworpen. De woning volgt de vorm van het kavel, en loopt schuin weg naar de achterzijde. De lengte van de woning wordt geaccentueerd door de smalle, hoge ramen met fraaie aluminium sierluiken die veel licht door laten. De ingang van de woning bevindt zich aan de zijkant, achter de gemetselde tuinmuur. Ook de garage is aan deze zijde van de woning gelegen. De andere zijgevel grenst aan het water en heeft uitzicht op het park.

De woning is circa 206 m² groot en staat op een kavel van circa 549 m². Op de begane grond bevindt zich een riante woonkeuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer gesitueerd met openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig en een complete badkamer met een dubbele wastafel, douche, ligbad en separaat zwevend toilet. Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers, een tweede badkamer en de technische ruimte. De vliering, gelegen onder de fraaie schuine kap van de woning, zorgt voor extra, nuttige bergruimte. Aan het eind van de achttien meter lange oprit ligt de garage met een aparte toegangsdeur naar de tuin.

Bekijk de woning via onderstaande film ook in 3-D! https://vimeo.com/169816029

Interesse in dit unieke nieuwbouwproject? Neem dan contact op met Kapelle Makelaars voor meer informatie, via 035 5827611 of

D113_0000-B_v1

Routebeschrijving