De wijk Kreekrijk, project Noorderzijde
Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft! Gelegen naast Saendelft, maar moderner en ruimer van opzet. Er is veel aandacht besteed aan de landschappelijke kwaliteiten. De wijk kent veel watergangen en is ruim opgezet waardoor er meer plaats is voor groen in de wijk. De hoofdstructuur zorgt voor een verbinding met de naastgelegen Omzoom.

Graag laten we u kennis maken met de woningtypen die in Kreekrijk worden verkocht. De woningen hebben een Zaanse architectuur met een moderne twist. Start bouw circa mei 2018, opleveringsPROGNOSE circa na de zomer 2019.

All-electric
De woningen zijn energiezuinig en ‘all-electric’. Dit houdt in dat de woningen geen gasaansluiting krijgen, maar worden verwarmd via een warmtepompinstallatie. Het grootste deel van het energieverbruik wordt opgewekt via de zonnepanelen op het dak.

Bekijk de wijk door op de afbeelding te klikken.

NOORDERZIJDE 1 (NZ1), type Versluis, € 319.000,- v.o.n. Nog slechts 1 te koop (bouwnummer 09)!

De drielaagse woningen zijn zeer ruim en hebben alle: een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zolder. Via een achterom zijn de bergingen in de diepe achtertuinen bereikbaar.
Type Versluis bestaat uit:

  • 10 woningen, type E, F, G en H, met een beukmaat van 5,40 meter. Netto vloeroppervlakte vanaf 120 m2. Verkoopprijs vanaf € 285.000,- v.o.n.
  • 10 woningen, type A, B, C en D, met een beukmaat van 6,00 meter. Netto vloeroppervlakte vanaf 129 m2. Verkoopprijs vanaf € 315.000,- v.o.n.

Optiepakket
Naast een ruime keuze uit woningtypen is het ook mogelijk de woningen te vergroten door middel van een uitbouw van 2 meter aan de achterzijde van de woning.

NOORDERZIJDE 2 (NZ2), type Nowotny, 21 luxe villa’s, vanaf € 339.000,- v.o.n. Nog slechts 1 te koop (bouwnummer 25)!
De drielaagse villa’s zijn zeer ruim en hebben alle: een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zolder. Via een achterom of via de zijkant zijn de bergingen c.q. de garages in de diepe achtertuinen bereikbaar. Een deel van de villa’s heeft een achtertuin aan het water.
Type Nowotny bestaat uit:

  • 6 drie-onder-een-kapvilla’s, type E, met een beukmaat van 6,00 meter. Deze villa’s hebben een netto vloeroppervlakte vanaf 143 m2.. Verkoopprijs vanaf € 349.000,- v.o.n. (100% VERKOCHT)
  • 14 twee-onder-een-kapvilla’s, type A, B, C en F, met een beukmaat van 6,00 meter. Deze villa’s hebben een netto vloeroppervlakte vanaf 138 m2.. Verkoopprijs vanaf € 445.000,- v.o.n. (nog enkele woningen beschikbaar, zie prijslijst)
  • 1 vrijstaande villa, type D, met een beukmaat van 6,00 meter. Deze villa heeft een netto vloeroppervlakte van 147 m2.. Verkoopprijs vanaf € 539.000,- v.o.n. (100% VERKOCHT)

Procedure
Voor de laatste woningen kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Als u zich inschrijft voor een nog beschikbare woning, wordt er een optiegesprek ingepland bij Bert van Vulpen Makelaars + hypotheken te Krommenie. Tijdens dit gesprek krijgt u nadere informatie over de woning, wordt de financiële kant van het aankopen van een nieuwbouwwoning toegelicht en kunt u al uw overige vragen stellen.

Indien u besluit tot aankoop van de woning, wordt de koop- en aanneemovereenkomst opgemaakt en zal er een tekenafspraak worden ingepland waarbij wij met u de inhoud van de koop- en aanneemovereenkomst kunnen bespreken, alvorens u overgaat tot ondertekenen. Na het tekenen van de contracten neemt de verkoopbegeleider van de aannemer contact op om een gesprek te plannen over uw wensen ten aanzien van het meer- en/of minderwerk en kunt u de desbetreffende showrooms bezoeken.

Vragen?
Voor vragen kunt u terecht bij de makelaar:

Bert van Vulpen Makelaars, Provincialeweg 21, 1561 KL Krommenie, t. 075-647 20 50, e-mail info@bertvanvulpen.nl, website bertvanvulpen.nl

NZ 1, documentatie NZ 1, prijslijst NZ 2, documentatie NZ 2, prijslijst Blijf op de hoogte
(sleep uw muis horizontaal over de tijdlijn)
Routebeschrijving