fbpx

Volg ons

023-5374053

Assendelft

Kreekrijk Noorderzijde, 41 woningen

Alle woningen zijn verkocht.

NZ 1, documentatie NZ 2, documentatie Blijf op de hoogte

De wijk Kreekrijk, project Noorderzijde
Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft! Gelegen naast Saendelft, maar moderner en ruimer van opzet. Er is veel aandacht besteed aan de landschappelijke kwaliteiten. De wijk kent veel watergangen en is ruim opgezet waardoor er meer plaats is voor groen in de wijk. De hoofdstructuur zorgt voor een verbinding met de naastgelegen Omzoom.

Graag laten we u kennis maken met de woningtypen die in Kreekrijk worden verkocht. De woningen hebben een Zaanse architectuur met een moderne twist. De bouw is gestart. OpleveringsPROGNOSE circa na de zomer 2019.

All-electric
De woningen zijn energiezuinig en ‘all-electric’. Dit houdt in dat de woningen geen gasaansluiting krijgen, maar worden verwarmd via een warmtepompinstallatie. Het grootste deel van het energieverbruik wordt opgewekt via de zonnepanelen op het dak.

Bekijk de wijk door op de afbeelding te klikken.

NOORDERZIJDE 1 (NZ1), type Versluis, 20 ruime woningen

De drielaagse woningen zijn zeer ruim en hebben alle: een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zolder. Via een achterom zijn de bergingen in de diepe achtertuinen bereikbaar.
Type Versluis bestaat uit:

  • 10 woningen, type E, F, G en H en J, met een beukmaat van 5,40 meter. Netto vloeroppervlakte vanaf 120 m2. Verkoopprijs vanaf € 285.000,- v.o.n.
  • 10 woningen, type A, B, C en D, met een beukmaat van 6,00 meter. Netto vloeroppervlakte vanaf 129 m2. Verkoopprijs vanaf € 315.000,- v.o.n.

NOORDERZIJDE 2 (NZ2), type Nowotny, 21 luxe villa’s
De drielaagse villa’s zijn zeer ruim en hebben alle: een woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers en een zolder. Via een achterom of via de zijkant zijn de bergingen c.q. de garages in de diepe achtertuinen bereikbaar. Een deel van de villa’s heeft een achtertuin aan het water.
Type Nowotny bestaat uit:

  • 6 drie-onder-een-kapvilla’s, type E, met een beukmaat van 6,00 meter. Deze villa’s hebben een netto vloeroppervlakte vanaf 143 m2.. Verkoopprijs vanaf € 349.000,- v.o.n.
  • 14 twee-onder-een-kapvilla’s, type A, B, C en F, met een beukmaat van 6,00 meter. Deze villa’s hebben een netto vloeroppervlakte vanaf 138 m2.. Verkoopprijs vanaf € 445.000,- v.o.n.
  • 1 vrijstaande villa, type D, met een beukmaat van 6,00 meter. Deze villa heeft een netto vloeroppervlakte van 147 m2.. Verkoopprijs vanaf € 539.000,- v.o.n.

 

(sleep uw muis horizontaal over de tijdlijn)
Routebeschrijving