Volg ons

023-5374053

VOORVERKOOP THE CONCOURSE IS GESTART!

Wil jij wonen in het gezellige en bruisende centrum van Hoofddorp met alle voorzieningen in de buurt? Dan is The Concourse echt iets voor jou!

Project The Concourse wordt gerealiseerd aan de Concourslaan, Tuinweg en het Polderplein. Op deze toplocatie midden in het centrum van Hoofddorp komt een prachtig winkel- wooncomplex. Het project zal in totaal bestaan uit 58 duurzame nieuwbouwappartementen. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 48 m² tot circa 116 m². Kenmerkend voor de Concourse is de architectuur met twee afgeronde hoekgevels en de grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval.

Vanzelfsprekend beschikt The Concourse over een liftvoorziening, inpandige berging(en), overdekte parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Eveneens komt er een riante gemeenschappelijke binnentuin met groenvoorziening, wat als hart van het gebouw fungeert.

Meld je nu (online) aan voor deze voorverkoop. Dit is nog geen officiële inschrijving maar met deze aanmelding kunnen wij jou op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen en de definitieve inschrijving.