fbpx

Volg ons

023-5374053

De verkoop van Buitenplaats Vechtrijk is gestart! Je kunt je tot en met 30 november 17:00 inschrijven voor een woning

19-11-2020
De website is aangevuld met alle informatie over de koopwoningen. Via de woningzoeker en de verkoopbrochure kun je een goed beeld krijgen van de woningen, de plattegronden en de verkoopprijzen.

Online inschrijving gestart
Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor het project en je voorkeur voor een woning kenbaar te maken. Inschrijven voor een woning kan door het inschrijfformulier in je woonaccount volledig in te vullen. De inschrijftermijn sluit op maandag 30 november 2021 om 17:00 uur.

Toewijzingsprocedure
Het digitale inschrijfformulier bestaat uit vragen met betrekking tot je NAW-gegevens, jouw financiële situatie en uiteraard jouw definitieve woningvoorkeuren. Nadat je het digitale inschrijfformulier hebt ondertekend stel je jezelf kandidaat voor een van je voorkeurswoningen. We proberen de meest ideale kandidaat per woning te vinden. Wij houden hierbij rekening met de hoogst mogelijke voorkeur en de financiële (on)mogelijkheden.

Het vervolg
De inschrijftermijn eindigt op maandag 30 november 2020 om 17:00 uur. Hierna vindt de toewijzing plaats. Als we een woning aan jou toewijzen, dan nemen we vanaf woensdag 2 december telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak voor een nieuwbouwgesprek. In het geval we je in eerste instantie geen woning kunnen toewijzen, plaatsen we jouw gegevens op de reservelijst. Hierover informeren we je uiterlijk vrijdag 4 december 2020.

Heel veel plezier met het doornemen van alle nieuwe informatie. Als je vragen hebt over de inschrijving of het project, neem dan contact op met de verkoopmakelaar:

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken
Tel. 020-545 1051
nieuwbouw@bertvanvulpen.nl